Lørdag 21 mars-avlyst

Lørdag 21. mars kl. 15:00 spiller Under barnehagen på Det Andre Teatret i Oslo. 

DKS EXPO – Barnelørdag

«Under barnehagen av Eirik Fauske handla om det pittelille fuglebarnet som kræsja inn i ein barnehage, brakk nebbet, falt til bakken og døydde.

Og om kvalen og giraffen som svømmar til og frå Afrika. Om klatretreet som rotnar, og om gravemaskina som grev seg nedover og nedover og bortover. Er alt under barnehagen dødt?

I DKS EXPO tar vi fine forestillinger fra Den Kulturelle Skolesekken og setter opp på teatret. Etter forestillingen får vi to fagfolk fra andre felt til å snakke om tematikken i forestillingen før vi får noen ord med de som har laget den. Vi har hatt alt fra psykologer og filosofer til barnebokforfattere og ekstremsportutøvere. Det hele filmes og legges ut på kanalscenekunst.no. Prosjektet er under kunstnerisk ledelse ved Det Andre Teatret og er et samarbeid med Scenekunstbruket.»