Kategoriarkiv: 2017

Skygger for barn 3 til 6 år

Hipp-hipp  – hurra. Kulturrådet, fri scenekunst, har innvilget oss midler til å lage «Andreas verden» (arbeidsttittel)

Scenekunst med skygger for barn fra 3 til 6 år. Vi ønsker å formidle vår fascinasjon av skygger. De ansporer til overraskende og nye måter å tenke og se ting på. Utrydningstrussel og vår natur har også lenge vært ett av Animalske produksjoners hovedtema. Vi viderefører det vi har gjort i «Det skyggefulle verkstedet».

Foto: Torstein Seim

”ANDREAS VERDEN”.
Slik er våre planer:
Foran oss er en skog med bjørkestammer og eikestammer. Klippede bregner og blomster vokser i skogen. Det er en tett og frodig med mye røtter. Den føles sjenerøst og gjengrodd. Skogen vokser frem i skygger fra utklipp. Alt er laget av kalkerpapir og svart tynn kartong. En skog helt uten farger. Før barna kommer inn i skogen vil vi snakke om dyr som bor i skogen, hvilke dyr de kjenner og hvordan disse dyrene bruker skogen. Lever de på bakken, inni trestammen eller på grenene til trærne? Så ønsker vi å bringe barna inn i papirskogen.

Urpremiere høsten 2018.

Det skyggefulle til Asker

Asker Dks har kjøpt «Det skyggefulle verkstedet» til 5, 6 og 7. trinn.  Opprinnelig tenkte vi at dette skulle være for 1. – 4. trinn. Utfordringen fra Asker har ført til at vi har snudd oss rundt og gjort en del justeringer. Og vi gleder oss til å få de eldste barna på forestilling og verksted.  Fra  premieren for over ett og et halvt år siden har vi nå fått et klart og tydelig opplegg.  Det kan du lese om på nettsiden.

1 april på Sentralen

Lørdag 1. april spilte AV DYR ER DU KOMMET  – 2 forestillinger, 38 tilskuere.  Det er helt fantastisk å få komme dit. Det ytes en helt fantastisk service overfor oss som viser kultur for barn.

Men det hadde vært hyggelig med flere besøkende. Men det tar vel tid å bygge opp stedet. Det tross alt bare ett år siden de startet.

Animalske på Sentralen

Under barnehagen vises på Sentralen som en del av ASSITEJ sine forestillinger TEATERLØRDAG UNG.

Sett av lørdag 11. februar. Vi spiller 12:00 og 14:00.

Les her

Lørdag 1. april spiller AV DYR ER DU KOMMET . Da er det Animalske produksjoner som inviterer. Også da kl12:00 og 14:00