Kategoriarkiv: 2019

Det animalske året 2019

2019 har vært et spennende år for Animalske produksjoner. Vi har startet et samarbeid med Oslo kommune –  Aktivitetsskolen. I 2 år skal DET SKYGGEFULLE VERKSTEDET være et tilbud i høst og vinterferier.

Foto: Maja Revold Killengreen

UNDER BARNEHAGEN  har fått en ny renesanse  og har spilt 20 forestillinger for Den kulturelle barnehagesekken i Oslo, i tillegg til 3 for Deichman. Allerede nå har vi blitt kontaktet av et fylke slik at vi skal ut på tur i to uker neste skoleår.  Og det venter 16 forestillinger for Oslos barnehager i februar.

DA SAGTENNENE SANG har vært på Figur i Fossekleiva og vi venter i spenning av hva neste sesong vil bringe

Vi har i 2019 hatt 49 verksteder/forestillinger for 1686 personer.

Kulturnatt Oslo 13. september

Åpen kaosworkshop/ skyggespill
i Tegneforbundet fredag 13. september 17:00 til 22:00
Rådhusgata 17

foto: Guri Guri Henriksen

Bli med og utforsk lys og skygge sammen med Guri Guri Henriksen og Anne Mali Sæther! Vi skal lage figurer med utgangspunkt i dyr som er rød-listet i området Oslo og Akershus. Etter hvert vil figurene bli med inn i scenografi-skogen. Her vil vi utforske hvordan figurene kaster skygger, ulike effekter og hvordan vi kan bevege skygger til musikk.

Medvirkende:
Guri Guri Henriksen er billedkunstner
Anne Mali Sæther kommer fra scenekunstfeltet
og driver www.animalskeproduksjoner.no
Terje Evensen har laget lydsporet som brukes i workshopen

 

3. september kl. 13:00

Dagen for søknadsfristene til Norsk kulturråd, Fond for lyd og bilde samt Spenn nærmer seg.

Vi skal levere hele 6 skjemaer. Mao vi jobber under høytrykk. Når pengene er på plass i slutten av november kan vi røpe hvilke fantastiske produksjoner vi kommer til presentere i 2020.

Under barnehagen til Oslo?

Oslo kommune har laget en ny ordning slik at profesjonelle kunstnere kan søke om støtte til å vise sine forestillinger for barnehagebarn. Og aller viktigst barnehagen skal få tilbudet gratis.

I dag har vi meldt på UNDER BARNEHAGEN for å spille i barnehager i Oslo.  Før sommerferien får vi vite om barnehagebarn i Oslo kan få oppleve Jonas Heier Straumsheim og Morten Olaussen i fri dressur.

Foto: Maja Revold Killengreen

Dette er en tilpasset forestilling for svært små lokaler.