Markedet for Scenekunst 2016

Onsdag 30. mars starter Markedet for Scenekunst i Sandefjord for 21. gang. Og Animalske produksjoner har to produksjoner med.

For tiden lages det ikke så mange figurteaterforestillinger, og lages de er de som regel for små barn.  Jeg har sett figurteaterforestililnger for voksne med klare politiske mål. Helt fantastisk britisk sosialrealisme.  Men kanskje man kan lage figurteater med politiske undertoner? RAMI OG YULI er en slik forestilling. Uten å bli for entydig er dette fra Kristofer Grønskag likevel et avstemt politisk innlegg. Vi i Animalske produksjoner skal sammen med Thomas Hildebrand og Annika Udo formidle denne forestilingen som vi tror vil passe fra 10 år. Vi er spente på reaksjonene.

Foto: Randi Størseth
Foto: Randi Størseth

Fredag 1. april viser vi DET SKYGGEFULLE som er et interaktivt prosjekt som billedkunstneren Guri Guri Henriksen og Anne Mali Sæther har utviklet.  Målgruppe 6 – 10 år. En liten forestiling med verksted for deltakerene etterpå – alt innenfor en ramme på ca 2 timer.

Torstein Seim